6 verhalen in High Plus Magazine

High Life Plus magazine is uit. een dik, mooi en groot glossy magazine over de wintersport. In de editie van 2016-2017 schrijf ik over een winterse tocht in Canada, waarbij Vincent van Binsbergen en ik de winter eens bekeken vanuit een dikke camper. Iets luxer was het in Veysonnaz waar ik met mijn zoontje Raf en vriendin Rian naartoe ging. In het Oostenrijkse Pitztal leerde ik de ins en outs van tourskiën bij Epique Mountain Adventures. Amerika is featured met een reportage over drie skigebieden in Colorado waar de poeder verslavend is al cocaine. Dat Europese poeder ook niet te versmaden is valt te lezen in de reportage in Grindelwald waar ik met de Nederlandse Bergführer Boris Textor de dikste poeder van het jaar reed. Een verzameling winterse activiteiten valt helemaal achterin het blad te lezen. Je kan het blad vinden bij de betere boekhandel in Nederland (losse verkoop 9,80). Mijn verhalen zullen uiteindelijk ook een plek vinden op www.NextDestination.nl 

 

Let's be friends!